Izgledi za Džekin transfer u Napoli svedeni na 15 posto

Izgledi za Džekin transfer u Napoli svedeni na 15 posto

Adnan Beganović

Fudbaleri Napolija krenuli su sa pripremama za narednu sezonu, a još uvijek se ne zna ko će predvoditi napad ovog talijanskog kluba.

Naime, kako je odlazak Edinsona Cavanija u PSG sve izvjesniji, tako se u italijanskimj medijima sve više priča o njegovom nasljedniku.

Mnogo imena dovode se u vezu sa Napolijem, no italijanske kladionice su uvjerene da će Cavanija u napadu Napolija naslijediti Leandro Damiao čiji transfer iz Internacionala iz Porto Alegrea bi mogao vrijediti 22 miliona eura plus određeni bonusi. Njegovi izgledi prema kladionicama za dolazak u Napoli su 65 posto.

Na drugom mjestu sa 15 posto izgleda za dolazak u Napoli nalazi se bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko, dok je na trećem mjestu sa 10 posto izgleda Crnogorac Stevan Jovetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.