Izgubljena odbrana Milana poklonila trofej Interu
Foto: EPA

Milan dominirao, ali izgubio od Intera

Izgubljena odbrana Milana poklonila trofej Interu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Intera savladali su gradskog rivala Milan s 1:0 na turniru u čast predsjednika Rossonera Silvija Berlusconija.

ssonera Silvija Berlusconija.

Do vodstva su Nerazzurri stigli nakon 12  minuta igre. Geoffrey Kondogbia je iskoristio tromu reakciju odbrane Milana, te je pogodio za prednost od 1:0.

Nakon primljenog gola Milan je dominirao. Potpuno su nadigrali Inter, ali do gola jednostavno nisu mogli.

Tako su na kraju iz jedinog šuta u okvir gola izabranici Roberta Mancinija stigli do pobjede i osvajanja Berlusconi trofeja.

Berlusconi trofej:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan - Inter 0:1 (Kondogbia 12')


0-1 Geoffrey Kondogbia Goal - AC Milan vs Inter... by HDFootball2015

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.