Izjava De Gee najbolje pokazuje u kakvom je stanju Manchester United

Golman vrlo razočaran

Izjava De Gee najbolje pokazuje u kakvom je stanju Manchester United

Fudbaleri Manchester Uniteda doživjeli su danas novi poraz.

Oni su u okviur 8. kola Premiershipa izgubili u gostima od Newcastle Uniteda sa 1:0, a nakon utakmice vrlo iskren je bio golman ovog tima David De Gea koji kaže da je ovo najteži period otkad je stigao u klub.

"Stvarno ne znam šta da kažem. Ovo je najteži trenutak otkad sam došao ovdje. Ne znam šta se dešava. Ne možemo čak ppostići ni jedan gol na dva meča. To nije prihvatljivo. Ne samo u ovom meču, već čitave sezone...", poručio je očigledno razočarani De Gea.

Crveni đavoli se nakon ovog poraza nalaze tek na 12. poziciji engleske lige sa samo dva boda više od opasne zone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da stvar za njih bude još gora, naredni meč igraju protiv Liverpoola. Taj susret igrat će se poslije reprezentativne pauze.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad
Riba smrdi od glave, čiste je stalno od repa. Najslabiji dio Mančestera danas su vlasnici Glejzersi, koje uopšte ne interesuje fudbal, samo novac. Iz istog razloga sve konce u klubu vuče Ed Vudvord, koji je klasični ekonomista, koji se u fudbal razumije k'o Marko Kraljević u kolor tv, pa klub srlja sve dublje i dublje,a najočitiji primjer su menadžeri. Prvo je doveden prosječni Mojes, ubrzo i napustio klub, iako je potpisao ugovor čak na 6 godina (nedavno istekao). Da nemaju pojma o fudbalu, Ed i kompanija pokazuju i dokazuju dovođenjem Luisa Van Hala, promašaj gori od Mojesa. Nakon njega, slijedi još gora odluka - Murinjo. Ni tu nije kraj. Dno dna je potez sa Soslkjerom. Sve ovo vrijeme u Mančester su mogli doći, da se pita neko ko se razumije u fudbal, kao menadžeri Gvardiola (namjeravao upravo u Junajted nakon Bajerna), Poketino, Unaj Emeri i drugi stručnjaci. Možda bi trenutno za klub bio spas upravo očajna sezona i eventualno ispadanje u niži rang takmičenja, ako bi to natjeralo vlasnike da odgovornost povjere fudbalskim stručnjacima, ili pak (što je možda i bolje rješenje) klub prodaju nekom drugom. U suprotnom crni dani za Junajted tek predstoje.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije