Izjava Martiala se neće svidjeti Mourinhu: Lakše nam je nego prije!

Francuz 'bocnuo' Posebnog

Izjava Martiala se neće svidjeti Mourinhu: Lakše nam je nego prije!

Francuski fudbaler Anthony Martial je jedan od onih koji su 'proigrali' otkad je klupu Manchester Uniteda napustio Jose Mourinho.

Portugalca je naslijedio Ole Gunnar Solskjaer pod čijim vodstvom Crveni đavoli konačno igraju kao nekad, a Martial je u najavi osmine finala Lige prvaka rekao kako njemu i saigračima odgovara ovakav stil igre.

"Nadam se da će Solskjaer ostati trener, ali konačna odluka ne ovisi o nama. Zadovoljni smo što je s nama u ovim trenucima. Imamo trenera s drugačijom filozofijom i pristupom. Lakše nam je igrati ovakav stil fudbala nego stil koji smo igrali prije. Igramo dobro i nadam se da ćemo tako nastaviti", rekao je Martial.

Naravno, ovom izjavom je još jednom indirektno poslana poruka Mourinhu čiji stil igre očigledno nije odgovarao zvijezdama Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Crveni đavoli su pod palicom Solskjaera ostvarili 10 pobjeda u 11 utakmica, a sutra ih očekuje jedan od najtežih mogućih zadataka jer u okviru osmine finala Lige prvaka igraju protiv PSG-a.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi