Izjava Sergija Ramosa je još jedan dokaz da je prijateljstvo njega i Ronalda završeno

Nije mu oprostio odlazak iz Reala

Izjava Sergija Ramosa je još jedan dokaz da je prijateljstvo njega i Ronalda završeno

Endin Čaušević

Sergio Ramos je ponovo uzburkao strasti u španskoj javnosti nakon komentara uoči FIFA-ine dodjele nagrada za najboljeg igrača svijeta.

FIFA će uskoro izabrati najboljeg igrača za prošlu sezonu koji će dobiti nagradu The Best. Prije desetak dana objavljeno je da će se za ovu prestižnu nagradu boriti Cristiano Ronaldo, Luka Modrić i Mohamed Salah, a mnoge je iznenadila činjenica da na listi nema Lionela Messija.

Nakon što je Ronaldo napustio Real Madrid mnogima je postalo jasno da on i Ramos i nisu bili u nekim dobrim odnosima. To je potvrdila i jučerašnja izjava defanzivca kraljevskog kluba koji je izjavio da bi bio izrazito sretan da Luka Modrić osvoji ovu nagradu.

"Jasno je svima da je Luka Modrić veliki šampion. Ukoliko bude proglašen za najboljeg igrača svijeta onda mogu reći da će biti jedan od rijetkih za koje bih bio sretan zbog toga, te da bi to bilo kao da sam je ja osvojio. Ponekad se ove nagrade daju igračima samo zato jer imaju veliki i jak marketing", rekao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ramos je Spanac, Madridjanin. Mozemo ga voljeti ili ne, lik zivi za Real Madrid. Pravi timski igrac. Vodja! Ronaldo? Zaljubljen sam u sebe. Sad se tek u Italiji vidi kad tim nije sagradjen oko njega i kad ne igra ZA njega, da nije bolji od ostalih spiceva. Ronaldo ZAVISI od tima, dok tim ZAVISI od Mesija.
23 24
Edin Merlin
Od silnog soka,izasao sam iz stana bez desne carape i uputio se u nepoznatom pravcu !!!!!
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi