Strijelci golova u Posušju komentarisali remi: Jedni zadovoljni, drugi baš i ne

Podjela bodova u Posušju

Strijelci golova u Posušju komentarisali remi: Jedni zadovoljni, drugi baš i ne

Edmir Škorić

Posušje i Tuzla City odigrali su večeras utakmicu 9. kola Premijer lige BiH, a na kraju je bilo 1:1.

Posušje je imalo priliku da eventualnom pobjedom skoči na treće mjesto na tabeli, ali nisu uspjeli domaći fudbaleri da ostvare pobjedu iako su poveli, dok je s druge strane Tuzla City stigao do vrijednog boda u borbi za opstanak i to ubrzo nakon smjene trenera.

Nakon meča svoje viđenje dali su strijelci golova Dominik Begić i Irfan Hadžić.

"Veoma dobra utakmica, znamo da je Posušje vro dobro na svom terenu, igraju napadački. Izdržali smo te napade, postigli gol i zasluženo nosimo bod", rekao je napadač Tuzle Irfan Hadžić za SportSport.ba pa je kratko prokomentarisao promjenu trenera.

"Mislim da može, mislim da smo zaslužili više od ovih sedam bodova i da će u budućnosti stvari biti puno bolje".

Izjavu za SportSport.ba nakon meča dao je i drugi strijelac, Dominik Begić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da smo bili bolja ekipa na terenu. Imali smo par situacija kod 1:0 da riješimo pitanje pobjednika. Oni su vjerovatno zadovoljni, mi nezadovoljni, ali idemo se dalje pripremat za utakmicu s Veležom".

"Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima, pratila nas je ove sezone dobra igra i sve osim ta prva dva - tri kola, kada smo ovdje izgubili od Širokog. Nadam se uz Božju pomoć i naše zalaganje da će sve to ići prema pozitivnijem rezultatu".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi