Izjavi Marca Reusa se danas svi smiju

Hoće li biti u pravu?

Izjavi Marca Reusa se danas svi smiju

Njemački fudbaler Marco Reus dao je jednu izjavu koju su danas mnogi dočekali sa podsmijehom. 

Najveća zvijezda Borussije Dortmund smatra kako ovaj tim večeras može da nadoknadi zaostatak od tri pogotka protiv Tottenhama i plasira se u četvrtinu finala Lige šampiona.

Mnogi misle da će to biti nemoguće obzirom da Dortmund igra očajan fudbal u posljednje vrijeme. Zanimljivo, Milioneri su u posljednjih sedam utakmica upisali samo jednu pobjedu. Ipak, Reus smatra da mogu pregaziti Tottenham.

"Odigrali smo mnogo utakmica na ovom stadionu u kojima smo ispisali historiju i mislim da smo sposobni aktivirati nemoguće. Važno je da vjerujemo u sebe i da odigramo sjajan meč", kaže Reus i dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Potrebno je da pronađemo pravi balans između odbrane i napada. Moramo postizati golove u pravim trenucima. Ali, moram reći da imamo vjeru u sebe", kaže on.

Naravno, sada se Reusu svi smiju, ali lopta je okrugla i nikada se ne zna šta se može desiti u večerašnjoj utakmici.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Lopta je okrugla....evo ja se najezio
0 0
mmmaa
sto bi se smijali covjek samo vjeruje u svoj tim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije