"Iznenađen sam potezom Ljungberga, stavio je u prvi tim igrače koje navijači ne podnose"
Mustafi je ponovo bio jedan od najlošijih igrača na terenu

Jamie Carragher nije mogao shvatiti poteze novog trenera Arsenala

"Iznenađen sam potezom Ljungberga, stavio je u prvi tim igrače koje navijači ne podnose"

S. Pašalić

Arsenal je danas nastavio sa lošim partijama iako je prije nekoliko dana promijenio trenera.

Unai Emery je nakon poraza od Eintracht Frankfurta u Evropskoj ligi dobio otkaz, a kao privremeno rješenje je na klupu Topnika postavljen Fredrik Ljungberg.

Ipak, to nije donijelo nikakve promjene u igri Arsenala koji je izgledao bezidejno i odigrao je 2:2 na gostovanju kod Norwicha, a na kraju je mogao biti sretan i sa bodom.

Bivši igrač Liverpoola, Jamie Carragher koji sada radi kao stručni komentator za Sky Sports je bio iznenađen izborom igrača koje je Ljungberg stavio u prvi tim.

"To je iznenađujuće. On je u osnovi stavio igrače u tim koje navijači ne mogu podnijeti. Nemam pojma šta on vidi u Mustafiju - stvarno ga ne razumijem."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sokratis je bio stvarno loš. Nije lako, jer ne znam šta radite sa zadnjom četvorkom. Xhaka se vraća ... Zanimljivo je.", rekao je Carragher uoči početka meča.

Mustafi je već neko vrijeme na meti navijača Arsenala, a to će se i dalje nastaviti s obzirom da je danas ponovo odigrao katastrofalan meč.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
pa sta ako ih ne vole, kao da navijaci odlucuju ko ce igrat a ko ne. da je tako, ne bi ni trebali treneri u nogometu
1 0
nakamura
E vala bi volio vidjeti doticnog Karagera na klupi nekog tima,pa da vidim tog genijalca.Kao igrac je bio medju boljim svakako,ali brate frajer sve zivo kritikuje.Hajde preuzmi nekiog pa da vidim jesi li bas toliko kompetentan i savrsen.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi