Iznenađeni Crouch: Telefon mi je stalno zvonio, a na Twitteru sam bio hit
Foto: EPA

Iskusni napadač o interesu Chelseaja

Iznenađeni Crouch: Telefon mi je stalno zvonio, a na Twitteru sam bio hit

Midhat Šljivak

Napadač Stoke Cityja Peter Crouch (37) spominjao se kao potencijalno pojačanje Chelseaja u zimskom prelaznom roku.

Na kraju 37-godišnji napadač nije stigao na Stamford Bridge. Chelsea je odabrao Oliviera Girouda, ali Crouch je bio čovjek o kojem se dosta pričalo.

Priznao je kako je bio veoma iznenađen činjenicom da ga Chelsea želi dovesti.

"Sjedio sam kući kad mi je telefon jednostavno poludio i počeo je stalno zvoniti. Rekli su mi da sam hit na Twitteru", rekao je iskusni napadač, te je dodao:

"Iznenadilo me to što se Chelsea interesuje za mene. Uvijek je lijepo kada vas neki velikan želi. Čuo sam da me Antonio COnte veoma cijeni, ali nije bilo nekog pretjeranog interesa sa njihove strane. Nisam ništa očekivao i očekivano Chelsea je doveo pravog čovjeka za napad. Giroud je vrhunski igrač", istakao je Crouch.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom bogate karijere Crouch je pored Stokea igrao za Tottenham, Liverpool, Southampton, Aston Villu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi