Iznenađenje u Casa Milan: Šta se dešava među Rossonerima?

Poznato lice na sastanku

Iznenađenje u Casa Milan: Šta se dešava među Rossonerima?

M. Šljivak

Ekipa Milana na sjajan je način završila sezonu u Seriji A.

Igrali su Rossoneri kao preporođeni u nastavku prvenstva i prava je šteta što od samog početka sezone nisu bili tako dobri.

Ipak, za narednu sezonu navijači ovog kluba očekuju čuda. Već se razgovara sa potencijalnim pojačanjima, a ekipu će i dalje voditi Stefano Pioli.

Mogao bi ovaj stručnjak imati i veliku pomoć u tehničkom dijelu. Danas je u Casa Milan stigao čuveni Fabio Capello i navodno on pregovara o preuzimanju određene uloge u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sat i po se čuveni stručnjak zadržao u štabu Milana. Pretpostavlja se da bi mogao imati određenu ulogu u klubu od naredne sezone, ali svi još uvijek zvanično šute.

Capello ima odličan odnos sa rukovodstvom Rossonera, posebno sa Paolom Mladinijem, a čuveni stručnjak izuzetno cijeni i poštuje rad Stefana Piolija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi