Iznenađujući potez Slaviše Božičića pred gostovanje na Grbavici

Bez Mahmutovića

Iznenađujući potez Slaviše Božičića pred gostovanje na Grbavici

E. Škorić

Željezničar i Čelik danas od 16:30 sati na Grbavici igraju jedan od derbija 15. kola Premijer lige.

Željo je, kada se sve sagleda, favorit na Grbavici, no gosti iz Zenice također žele nešto da se pitaju i pokušat će da u Dolini ćupova naprave nešto više i ostanu neporaženi.

Zanimljivo da danas u sastavu Čelika neće biti napadača Aidina Mahmutovića, kojeg je trener Slaviša Božičić izostavio sa spiska od 18 igrača koji će se naći u protokolu.

Utakmicu u napadu trebao bi početi Almir Aganspahić, dok će Haris Dilaver biti na klupi. Inače, Zeničani će danas nastupiti bez Vrhovca i Perišića koji imaju kartone, te Salčinovića koji je bolestan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mahmutović je u devet mečeva u Premijer ligi postigao tri gola, ali Božičić iz nekog razloga smatra da mu nije potreban u duelu sa Plavima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Ma ovaj odlucio danas se naguziti
1 2
magistar
Zeničani, smatrate li da ima sanse nesto izvudji u ovom mecu ili je mrka kapa? Kakva vam je tradicija na Grbavici
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi