Iznenađujući transfer: Teemu Pukki stiže u komšiluk?

Nekada veliki talenat

Iznenađujući transfer: Teemu Pukki stiže u komšiluk?

Nekada jedan od talentovanijih igrača Bundeslige Teemu Pukki mogao bi ovog ljeta napraviti iznenađujući transfer.

Ovaj 28-godišnji finski napadač navodno je na meti Crvene zvezde, koja ga želi angažovati nakon što mu istekne ugovor sa danskim Brondbyjem, za koji je u posljednje dvije sezone postigao 37 golova.

Teemu Pukki je tokom karijere između ostalog nastupao za HJK Helsinki, Schalke, Celtic i Brondby u kojem boravi već četiri godine i na putu je da ove sezone osvoji titulu u Danskoj.

Međutim, ugovor sa danskim klubom neće produžiti i istakao je želju da se okuša u nekoj novoj sredini, a ostaje da se vidi hoće li to biti baš Crvena zvezda koja je u bliskoj prošlosti dovela nekoliko respektabilnih stranih fudbalera poput Donalda, Boakyea, Kange...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi