Prvi "pravi" spisak Roberta Prosinečkog

Izostavljeni

13

Komentari (13)

Neir Pasic
Prvo se vi odredite, pa ce onda svi ostali. Nevjerovatno je sta se sve pise i kako se sve blati. Mi ne zasluzujemo da se takmicimo u bilo cemu, niti da imamo komentare, portale....
Emir Dardagan
Eto vi ćete govoriti šta bi selektor trebao,smješno i žalosno
Elmedin
Zar se za ovo okupljanje bar jednom nije mogao pozvati i Adis Husidic(La Galaxy),kakvi su sve levati do sada bili pozivani,vala mogao je bar jednom biti i ovaj Adis Husidic biti pozvan
Elmedin Muftic
Zar se za jedno od ovih okupljanja,prijateljskih meceva nije mogao pozvati i Adis Husidic( Los Angeles Galaxy).?Ko je sve do sada bio pozvan,kakvi su ve levati bili pozivani ,vala mogao je i ovaj Adis Husidic biti bar jednom pozvan!
Adis84
Ne znam zasto novinari misle da su najpametniji, uvijek su nezadovoljni spiskom. Najbolje da pozove 58 igraca
Benjamingst
Tkz novinari pisu svasta zato sto im neko plati da napise nesto slucnom ovome... Robi je za vas SVEMIRSKI BROD a vi TKZ novinari ste ISPUSNI GASOVI..
runha
Kolumnista u pokusaju.
Gvardiola
Sta jadannebio da se odrediš??
Benjamingst
Novinari kreteni
ratip irats
Ja samo shvatio da treba zvati Stilica!? Ostalo mi nije nista jasno...
Mesa.Sabanadzovic
Sarica sarica hahahah
ratip irats
Ma kakav ba saric!! Moj komentar nema veze sa zeljom ili Sarajevom, odnosi se samo na text, nista vise.
Rustempasa
Prestani da pises Culicu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.