Izraz lica čelnika Intera nakon što su završili u grupi smrti je priča za sebe

Nerazzurri nisu imali sreće

Izraz lica čelnika Intera nakon što su završili u grupi smrti je priča za sebe

A. Čaušević

U Monte Carlu je obavljen žrijeb grupne faze Lige prvaka. 

Baš kao i prošle tako je i ove sezone Inter završio u grupi smrti. Nerazzurri će ovaj put igrati protiv Barcelone, Borussije Dortmund i Slavija Prag.

Nakon što su saznali da će igrati za Barcelonom i Borussiju čelnici milanskog kluba su doslovno bili u šoku.

Da je u čudu zbog lošeg žrijeba najbolje se moglo vidjeti na izrazu lica direktora Giuseppea Marotte dok su predsjednik Steven Zhang i Javier Zanetti bili mirni.

Inter je tokom ljetnog prijelaznog roka odradio odličan posao. Angažovano je niz sjajnih igrača, a za trenera je doveden Antonio Conte.

Ambicije u novoj sezoni su visoke, jedan od ciljeva je i prolazak grupne faze Lige prvaka, a ostvarenje istog već sada nije sigurno.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti