Conte stavio Lukakua na posebnu dijetu, jedna stvar mu je strogo zabranjena

Ima problema s viškom kilograma

Conte stavio Lukakua na posebnu dijetu, jedna stvar mu je strogo zabranjena

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera u prvom kolu nove sezone Serie A na svom terenu su savladlai Lecce sa ubjedljivih 4:0.

U ovom meču zvanično je debitovao Romelu Lukaku koji je prije nekoliko sedmica stigao u Inter iz Manchester Uniteda. Belgijanac se na pravi način predstavio navijačima jer je uspio da postigne jedan gol.

Antonio Conte je priznao da je Lukaku bio prva meta u ljetnom prelaznom roku i da je sretan što je Inter uspio dovesti takvog napadača. No, Conte nije baš zadovoljan u kakvom stanju je Lukaku stigao na Meazzu.

Naime, to se najviše odnosi na problemom s viškom kilograma koji se vidi na prvi pogled. Conte želi da Lukaku izmrša nekoliko kilograma i Conte je za njega spremio posebnu dijetu da to uradi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Lukaku je imao čak 104 kilograma kada je stigao u Inter i trenutno je na mediteranskom meniju. On će morati jesti mnogo više ribe i mozzarelle, a konzumniranje alkohola mu je strogo zabranjeno.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi