Izraz lica Cristiana Ronalda izgleda kao da mu se svijet upravo srušio

Kada je shvatio da je Lewandowski pobjednik

Izraz lica Cristiana Ronalda izgleda kao da mu se svijet upravo srušio

E. Čaušević

Robert Lewandowski večeras je proglašen za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e.

Ceremonija The Best održana je u Zurichu, a nagradu za najboljeg igrača u 2020. godini zasluženo je dobio Lewandowski.

Lewa je s Bayernom osvojio sve što je mogao, te je slavio u konkurenciji u kojoj su još bili Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Predsjednik FIFA-e, Gianni Infantino, je otputovao u Minhen kako bi iznenadio Lewandowskog i uručio mu nagradu. Oni su putem videolinka bili u prenosu, a sve su to pratili Ronaldo i Messi.

Kada je Infantino ušao u prostoriju bilo je jasno da je Lewandowski pobjednik jer se nasmijao, ali ono što su mnogi zapazili je reakcija Ronalda koji je to samo hladno posmatrao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Portugalac je bio veoma ozbiljan, te je ovo još jedan od dokaza da zaista ne voli da gubi, ali to je osobina svakog vrhunskog sportiste.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2021
Uvijek bio los gubitnik - doduse da se dijeli neka nagrada za penale, tu nebi imao konkureciju
12 14
douglasssy
Znaci nigdje veze, sasvim normalno covjek izgledao. Nije se ni Messi smijao, pa ne komentarisete na taj sarkastican nacin. Uuuu ali vam Ronaldo smeta. To je za clanak.
11 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi