Tužna fotografija Lionela Messija na stadionu Barcelone

Sve je drugačije bez navijača

Tužna fotografija Lionela Messija na stadionu Barcelone

E. Čaušević

Barcelona je sinoć na svom terenu pobijedila Real Sociedad sa 2:1 u meču 19. kola španske La Lige.

Ovi timovi su odigrali jako dobar meč na kojem smo vidjeli tri gola, ali i mnoštvo prilika na obje strane.

Međutim, jasno je da utakmice nisu ni blizu u vrijeme pandemije jer se igraju bez navijača, te je nevjerovatno koliko fanovi nedostaju na tribinama.

Na Twitteru se pojavila i zanimljiva fotografija sa sinoćnjeg meča na Camp Nou kako Messi prilikom izvođenja jednog kornera gleda u prazne tribine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi se u jednom trenutku okrenuo prema tribinama gdje nije bilo nikog, a jedan od fotografa je uspio to da zabilježi. Nadati se da će ovo ludilo s pandemijom brzo proći i da ćemo ponovo gledati navijače na tribinama.

Slika može sadržavati: stadion

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi