Izrečene suspenzije za tuču sa Parka prinčeva!

Na meču PSG - Marseille

Izrečene suspenzije za tuču sa Parka prinčeva!

Admin Čaušević

Disciplinska komisija Ligue 1 izrekla je suspenzije igračima koji su sudjelovali u tuči u finišu utakmice PSG - Marseille.

Najgore je prošao Lyvin Kurzawa koji je suspendovan na čak šest mečeva, dok su Neymar i Leandro Paredes kažnjeni sa po dva meča uz treći uslovni susret.

Sve trojica igrača su jedan meč suspenzije odradili u večerašnjoj minimalnoj pobjedi PSG-a nad Metzom.

U ekipi Marseillea sa tri utakmice neigranja je suspendovan Jordan Amavi, dok je Dario Benedetto prošao sa jednim mečom neigranja. Kaznu će odraditi protiv Saint-Etiennea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Protiv Alvara Gonzaleza je pokrenuta istraga za moguće rasističke uvrede, dok će Di Marija sutra biti pozvan na saslušanje za sedam dana zbog navodnog pljuvanja protivnika. Njih dvojica za sada nisu suspendovani.

Top Komentari

Maestro
Savim opravdani Kurzawa je kažnjen čak i manje nego što je trebalo ali ovom padavičaru su malo dali stalno mu gledaju kroz prste koja namjestaljka je i ovdje
11 2
vuckobih
Smiješno
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti