Na ulazu u fan shop Marseillea postavljen dres Neymara kao otirač za obuću

Najomraženija ličnost u ovom gradu

Na ulazu u fan shop Marseillea postavljen dres Neymara kao otirač za obuću

E. Čaušević

Ogromna prašina digla se u nedjelju navečer nakon utakmice PSG - Marseille u kojoj su gosti slavili na kraju s 1:0.

Marseille je uspio da dođe do tri boda na Parku Prinčeva, ali sve to je palo u drugi plan zbog incidenta na kraju meča. Naime, u sudijskoj nadoknadi došlo je do tuče igrača ovih timova, a glavni sudija pokazao je čak pet crvenih kartona.

U PSG-u "pocrvenili" su Kurzawa, Paredes i Neymar, dok su crvene kartone u gostujućem timu dobili Amavi i Benedetto.

Nakon meča u centru pažnje bio je Neymar koji je optužio igrača Marseillea, Alvara, da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi, te da ga je zapravo zbog toga udario.

No, mnogi su objavili da je i Neymar itekako vrijeđao Alvara svojim homofobičnim komentarima i da nije nevinašce kako on to predstavlja. Neymar je trenutno najomraženija osoba u Marseilleu, a u ovom gradu su se potrudili da to pokažu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, ispred jednog fan shopa Marseillea na ulazu je postavljen dres Neymara kao otirač za cipele, a jedan od navijača ovog kluba je objavio kako se ulazi u tu radnju.

[twitter]https://twitter.com/Neymoleque/status/1306302192752693261[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi