Možda je popularan, ali djeluje kao velika kukavica: Isplivao hinjski i podmukli potez Neymara

Tokom tuče

Možda je popularan, ali djeluje kao velika kukavica: Isplivao hinjski i podmukli potez Neymara

A. Čaušević
Teme:

Neymar Junior je optužio igrača Marseillea Alvara Gonzaleza za razisam tokom francuskog El Clasica, ali je na kraju Braziliac bio taj koji je isključen. 

Iako je utakmica odigrana u nedjelju navečer strasti se još uvijek nisu smirili, a tokom dana je isplivao i video na kojem se može vidjeti koliko je Neymar bio podmukao.

Naime, tokom gužve Neymar se krio iza jednog igrača PSG-a kada je ispružio svoju lijevu ruku i udario fudbalera Marseillea.

Nekoliko trenutaka kasnije uz asistenciju VAR-a brazilski superstar je isključen, a u medijima se spominje drakonska kazna od čak šest utakmica neigranja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako je poslije utakmice nastojao da ispadne žrtva te je optuživao igrače Marseilla za rasizam, čini se da i Brazilac nije čist u svemu i da snosi dio krivice zašto ga protivnici i ne vole.

Top Komentari

user1597849779
Cigan Brazilski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije