Izvini, žurim...: Novi nestvaran sprint Bayernove "ptice trkačice"

Dečko je nevjerovatan

Izvini, žurim...: Novi nestvaran sprint Bayernove "ptice trkačice"

A. Čaušević

Bayern je nastavio suvereni put ka novoj tituli prvaka. Na Allianz Areni s 5:0 savladana je Fortuna Dusseldorf. Peti gol na meču djelo je Alphonsa Davies. 

Kanadski fudbaler porijekom iz Liberije nastavlja oduševljavati iz utakmice u utakmicu. Nema dileme da Bayern u svojim redovima ima igrača za narednih desetak godina.

Ovaj 19-godišnjak je sredinom sedmice trčao brzinom od 35.3 km/h kada je na briljantan način zaustavio Erlinga Haalanda, a protiv Fortune bio je još brži.

Naime, Bayernova "ptica trkačica" kako je Daviesa nazvao Thomas Muller je danas imala sprint od 35.4 km/h.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Igrač Fortune je povukao kontru, ali je Davies odjednom ubrzao, stekao predonst i oduzeo loptu protivniku. Dečko je stvarno nevjerovatan.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
"Igrač Fortune je povukao kontru, ali je Davies odjednom ubrzao, stekao predonst i oduzeo loptu protivniku." ... Dotični igrač Fortune, na kraju nije uspio niti da ga odgurne. xD
4 0
Badnjara
Brži sam od njega ,, samo me još nitko nije vidio !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti