Izvještaj delegata sa bh. stadiona šokirao: "Je*at ću ti majku, je*em ti sve živo"

Nevjerovatne scene u Istočnom Sarajevu

Izvještaj delegata sa bh. stadiona šokirao: "Je*at ću ti majku, je*em ti sve živo"

S. Mlaćo

Jučer su u 2. kolu Lige za opstanak Prve lige RS snage odmjerili Slavija i Alfa Modriča. Bilo je 1:1, a gosti su nakon prvog poluvremena imali vodstvo 1:0.

Treba istaći da su meč obilježila čak tri crvena kartona, tako da uzbuđenja nije nedostajalo.

Kod domaćih su isključeni Nikola Bjeloš i pomoćni trener Dragan Bjelica, a kod gostiju Nemanja Vejnović u 90. minuti.

Vejnović je imao verbalni obračun, a prema izvještaju delegata pale su teške riječi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"br. 15 Vejnović Nemanja (3602039) u 90. min (Vrijeđanje, Psovanje glavnom sudiji majke, psovanje glavnom sudiji mrtve majke, vrijeđanje glavnog sudije sa riječima "jebem ti sve živo,jebaću ti majku", stoji u obrazloženju crvenog kartona.

Sigurno da Vejnovića sada očekuje žestoka kazna.

Top Komentari

stime
Stručnjaci, trener još uvijek ne može dobiti crveni karton. Može biti samo isključen. I to se desilo poslije utakmice, tako da nikako nije obilježilo meč.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi