2

Komentari (2)

omer
Sjecam se dobro tog finala kupa evropskih sampiona. Ali mi nikad nece biti jasno kako se to finale moglo igrati na Olimpiku u Rimu, gdje je Roma prakticno bila domacin. Ali i pored te nepravde nisu uspjeli pobijediti. Liverpul je u to vrijeme dominirao Evropom i nije imao premca. I naredne godine bi najvjerovatnije bio najbolji da nije bilo one tragedije prije pocetka utakmice kad su izginuli navijaci Juventusa na stadionu Hejsel u Briselu. Finale je i pored toga odigrano, a arbitri nisu dozvolili da Liverpul pobijedi, s obzirom da su tada za tu tragediju svi krivili njihove navijace. Juventus je dobio to finale zahvaljujuci nepostojecem penalu koji je sudija dosudio u njihovu korist. A onda je UEFA zabranila engleskim timovima nastup u sva tri evropska kupa.
Harisss
Cudi me da si gledao a da neznas da se finale tadasnjeg kupa sampiona igrala u dvije utakmice. U Liverpulu je kao u Rimu bilo 1: 1 pa su slijedili produzetci a zatim penali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.