Izvršni komitet nadgledat će poslovanje FK Sarajevo do imenovanja novog direktora

Ismir Mirvić i Jalil Rasheed članovi privremenog upravljačkog tijela

Izvršni komitet nadgledat će poslovanje FK Sarajevo do imenovanja novog direktora

A. Čaušević

FK Sarajevo se već neko vrijeme nalazi u tranzicionom periodu. Neke promjene su veće napravljanje, pogotovo nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa sada već bivšom direktoricom Sabrinom Buljubašić. 

Najnovije vijesti stižu iz Malezije, preko desne ruke Vincenta Tana, Jalila Abdul Rasheeda koji se oglasio na društvenoj mreži Twitter.

Rasheed već duže vrijeme sarađuje sa Tanom i čovjek je od povjerenja jednom od vlasnika upravljačkih prvaka višestrukog prvaka BiH.

Kako je poručio do imenovanja novog izvršnog direktora poslovanje u FK Sarajevo će nadgledati Ismir Mirvić i Vincent Tan.

Važno je napometni da je Tan dao punomoć Jalilu da on bude taj koji će nadgledati poslovanje zajedno sa Mirvićem.

Oglasi

Rasheed se također u objavi na Twitteru zahvalio Sabrini Buljubašić za doprinos u proteklih pet godina kada su osvojene dvije uzastopne titule prvaka.

Inače, prema trenutnom stanju članovi Upravnog odbora FK Sarajevo su Ismir Mirvić te Hajrudin Kapetanović i Jasmina Suljović koji su na ove funkcije imenovani u septembru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imenovan je Nadzorni odbor koji čine Adrian Cottman, poslovni partner Ismira Mirvića, Jaleel Rasheed kao predstavnik Vincenta Tana i predsjednik NO, te Merisa Peco - Čukurija, dugogodišnja uposlenica kluba u sektoru finansija.

Podsjećanja radi, Tan se u FK Sarajevo kao jedan od vlasnika upravljačkih prava vratio krajem augusta zajedno sa Mirvićem.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Kakve mutne i lopovske face. Sta se sve doselilo u bh-nogomet, azijatska bagra, ko u losem filmu jeftine produkcije iz 80-ih
1 28
atomskimrav
Ma nema dobro je lik objasnio, inace kod nas tece med i mlijeko. E jbm te zivote.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi