11

Komentari (11)

IzgubljeniSlon
Krmeća glava, slika i prilika bh fudbala.
TesanjskiBrnjo
Slika i prilika Sarajeva, ova teleca glava je predvodnik tih ljudi.
rabodimis
Ko su ovi ljudi ? Nema fudbalera.. I cudimo se sto nam je fudbal u ku*cu, gledaj kandidata za IO.. Pijuni se postavljaju, vazni pravo za nas fudbal a Braco je tema.. Jel moguce da ovo jos uvijek niko ne shvata ozbiljno ?
Jadnimi
Ajnađićev potrčko, uzeo fursata
rabodimis
Ko je Kemal Malkić znal ko ?
Sadik82
@rabodimis
Melkic mu je prezime, vlasnik Azel France. On jedino cime se tu bavi je davanjem mita i placanje reketa pa vjerovatno nema koga ne zna. Zena mu je tu glavna..
rabodimis
Kad vec stavis taj dislike napisi ko je covjek, prvi put cujem za njega i interesuje me ko je.. Ne znam sta se tu kome ima svidjat il ne svidjat, informativno pitanje..
rabodimis
@Sadik82 Hvala braca..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.