Bašić se povukao, Braco poručuje: Mlađima dati da upravljalju fudbalom

Uskoro će biti održani izbori za IO

Bašić se povukao, Braco poručuje: Mlađima dati da upravljalju fudbalom

Admin Čaušević

U svim kantonalnim savezima na području FBiH vrše se posljednje pripreme za izbore predstavnika u Izvršnom odboru NFSBiH. 

Kandidat Vrbanjuše Mensud Bašić se povukao iz utrke što je za SportSport.ba potvrdio "alfa i omega" sarajevskog niželigaša, Alija Hadžiosmanović.

"Bašić se povukao s porukom da treba pustiti mlađe da rade te da je uradio dovoljno. Dao mi je zadatak da njegov glas ustupim Adnanu Džindi. Dovoljno je reći ljudima koji rade 20,30 godina u sportu da su pokazali svoje. Svi vjerujemo u mlade snage, gospodina Džindu i da će oživjeti sport."

"Menso je uradio dovoljno, davao je svoj sredstva. Ljudi koji dolaze su sve penzioniri, koji su iskoristili svoje funkcije, došli su u sport i da bi imali korist od sporta", kazao je popularni Braco.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Džindo je kandidat ispred FK Željezničar. U igri su još Kemal Malkić koje je kandidovao FK Sarajevo, te Adnan Budnjo i Fuad Čolpa.

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Slika i prilika Sarajeva, ova teleca glava je predvodnik tih ljudi.
5 2
rabodimis
Ko je Kemal Malkić znal ko ?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi