"Ja dovodio igrače koji su grijali klupu? Mujkanović priča nebuloze"
Predsjednik Slobode kritizirao je odluke Petrovića, a ovaj mu je odgovorio

Slavko Petović uputio oštar demantij predsjedniku Slobode

"Ja dovodio igrače koji su grijali klupu? Mujkanović priča nebuloze"

Bivši trener Slobode Slavko Petrović reagirao je na izjavu predsjednika tuzlanskog kluba Senada Mujkanovića koji je kazao da je jedna od zamjerki na Petrovićev rad bila ta što je dovodio skupe igrače koji su uglavnom grijali klupu.

"Moram zaista odgovoriti na tu rečenicu, jer ona nema veze s istinom. Ako to čovjek izjavi onda on očito ne zna ni koje je igrače dovodio ni koji igrači su igrali, a koji grijali klupu. Dakle citiram, "zamjerka je dovođenje skupih igrača koji su uglavnom grijali klupu". Na takvu nebulozu nisam mogao da ne reagujem, kazao je Petrović a onda počeo da diktira.

"Koje sam to ja igrače doveo? Došli su redom: Terzić - bio standardan. Ivetić - bio standardan. Rustemović - ubjedljivo najbolji igrač Slobode prethodnog proljeća. Bekić - bio standardan. Mijić - igrao. Jedini promašaj bilo je dovođenje Vajcera... To dakle nije bilo nikakvo 'more' igrača", riječi su Petrovića.

On se potom osvrnuo na prethodni prelazni rok Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rado ću da podsjetim. Prelazni rok prije došli su Đurđilović, Kalezić, Zukić, Fazlić, Tandir, Ziljkić, Ćulum. I s tim igračima Sloboda je došla u nezavidnu poziciju zbog čega su odlučili da me angažuju kao spasioca. Neka Mujkanović uporedi taj prelazni rok s ovim mojim. On očito želi da sa sebe svuče oreol odgovornosti i nalazi opravdanja za svoje pogrešne poteze. Ja garantujem da bez igrača koji su došli na zimu Sloboda bi danas bila član Prve lige FBiH."

Top Komentari

Jadnimi
Mujkanović nastavlja sa glupim izjavama,....
6 1
Kai Kaii
Slavko kome se pravdas . Jedino sto ti navijaci zamjeraju i ismijavaju sto si Smajica drzao u prvih 11 ----- sala zna svako da je morao igrati inace bi ranije dobio otkaz
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi