9

Komentari (9)

Bob Paisley
...ma sta je ovo jbt.,kakav je ovo tekst?...sta je pisac htio da kaze?...na kakvim li si ti drogama kad pises ove konfuzne clanke da mi je samo to znati?
genter
Ma idi se ba u pm coravu!
futbol
"Možda ne vlada takvo mišljenje, al Portugal ide više na njegov pogon nego što će tri ovakva Messija koristiti Argentini. I to ga čini bližim Maradoni od Messija, jedinog igrača u historiji čije majstorstvo predstavlja uteg na leđima čitavoj jednoj ekipi." Reći ovo za čovjeka koji je vodio reprezentaciju do tri finala je još neviđeno. Vrijeme je da se redakcija uozbilji po pitanju izbora novinara ako misle ići ovim putem.
Gvardiola
Hahaha još vas ima da čitaju njegove članke
Chupy
Druze na cemu si ti, urednice ovoga clanka? Pa u pm, morao sam angazovati Lazu Goluzu da mi ovo prevede i 6 poliglota uz njega. J.bo majku pitam se jesam li ja glup il mi nije dan?!
JogurtVocni
Eto, morao sam se registrovat samo da napišem da svakodnevno čitam i pitam se da li se ti Čuliću potrudiš da napišeš što besmisleniji članak ?!
RD187
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti