"Ja u Barceloni? Očigledno da nemaju dobre informacije"
Matthijs de Ligt važi za jednog od najvećih talenata svjetskog fudbala. Predviđa mu se zaista velika karijera (Foto: EPA)

De Ligt se oglasio

"Ja u Barceloni? Očigledno da nemaju dobre informacije"

M. Šljivak

Katalonski velikan Barcelona važi za najvećeg favorita kada je u pitanju dovođenje holandskog defanzivca Matthijsa de Ligta iz redova Ajaxa.

Često se piše o tome kako je 19-godišnji štoper već odabrao Barcelonu kao svoj novi tim, iako ga u svojim redovima žele i Juventus, Bayern, Real Madrid...

De Ligt je nakon silnih povezivanja sa Barcelonom odlučio progovoriti, a posebno se osvrnuo na pisanje lista Mundo Deportivo.

"Određeno vrijeme već pišu o meni. Kažu da sam novi igrač Barcelone, a ja sam još uvijek u Ajaxu. Očigledno nemaju dobre informacije.", rekao je De Ligt, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

"Ne radim na odlasku. Apsolutno se ništa ne dešava i fokusiran sam samo na završnicu sezone", rekao je De Ligt.

Cijena mladog fudbalera je više od 60 miliona eura, a Katalonci su mu navodno spremni ponuditi novac kojeg su dali i Frenkieju de Jongu, čija će plata iznositi 16 miliona eura po sezoni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi