Alkohol i engleski bezobrazluk: Grealish tokom proslave titule vrijeđao igrača Newcastlea

To mu nije trebalo

Alkohol i engleski bezobrazluk: Grealish tokom proslave titule vrijeđao igrača Newcastlea

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja po četvrti put u prethodnih pet godina uspjeli su da osvoje titulu prvaka Engleske.

U fantastičnom posljednjem kolu Premiershipa ima prvaka nije se znalo do samoga kraja. Ipak, titula je završila na Etihadu jer je Manchester City nakon nevjerovatnog preokreta pobijedio Aston Villu sa 3:2.

Građani su uspjeli da odbrane titulu prvaka Engleske, a potom su se igrači Cityja itekako opustili na proslavi.

U centru pažnje našao se Jack Grealish koji protiv Aston Ville nije ni igrao, ali je na proslavi titule bio najglasniji. Grealish je bio i pod utjecajem alkohola i pričao je sve i svašta.

Međutim, jednu stvar mu je javnost u Engleskoj itekako zamjerila, a to je omalovažavanje igrače Newcastlea, Miguela Almirona, o kojem Grealish nije pričao baš u lijepom tonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pobijedili smo zbog dvije stvari. Prvo jer je izveo Riyada Mahreza iz igre koji je igrao poput Almirona. Druga je što je izveo tebe Bernardo", rekao je Grealish, a njegova izjava našla se u centru pažnje engleskih medija.

[twitter]https://twitter.com/samwxII/status/1528823910703194113[/twitter]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi