Jadon Sancho doživio neviđeno poniženje

Trener izblamirao Sancha

Jadon Sancho doživio neviđeno poniženje

Edmir Škorić

Borussia Dortmund sinoć je poražena od Bayerna s 4:0 u velikom njemačkom derbiju.

Jadon Sancho je zamijenjen u 36. minuti, a smatralo se da je riječ o povredi, no Lucien Favre tvrdi da je ipak svjesno donio takvu odluku i da engleski reprezentativac nije bio povrijeđen.

"Nije bio povrijeđen, trenirao je dan prije utakmice. Morao sam da reagujem jer ono što sam vidio od njega nije bilo dovoljno", kazao je švicarski trenre nakon meča.

Sancho nije komentarisao tu situaciju, izbjegao je susret s novinarima, ali čini se da bi već na ljeto mogao da napusti Dortmund.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovu situaciju su jedva i dočekali Manchester United i Real Madrid, koji planiraju da ga kupe u skorije vrijeme.

Top Komentari

Pala
Unitedu bas i treba jedan pored daniela james, lingarda, martiala i rasforda jos neko ko ce bit zvijzda za 4-5 godina za to je united i 10 u PL jer imaju glupu upravu. Unitedu treba neko ko lewandovski koji sigurno moze dat gol a kad united vodi 2:0 ili 3:0 moze ubacit OGS nekog kao martiala ili lingarda u igru ...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi