Problemi za Borussiju uoči derbija protiv Bayerna
Sancho i Reus su upitni za meč protiv Bayerna

Dva jako bitna igrača su pod velikim znakom upitnika

Problemi za Borussiju uoči derbija protiv Bayerna

S. Pašalić

Borussia Dortmund je sinoć na svom stadionu nakon preokreta stigla do pobjede protiv Intera rezultatom 3:2.

Milioneri su tako napravili veliki korak ka prolasku u nokaut fazu Lige prvaka, ali su dobili i neke loše vijesti.

Naime, Jadon Sancho se povrijedio u ovom meču i izašao je iz igre u 82. minuti, a Borussia je danas potvrdila da je on povrijeđen i da je upitan za derbi protiv Bayerna.

"Jadon je u meču protiv Intera doživio povredu zadnje lože. U narednim danima bit će odlučeno da li će igrati protiv Bayerna", stoji u saopštenju.

Borussia će u subotu igrati derbi protiv Bavaraca i želi da iskoristi krizu u kojoj se tim našao zbog koje je na kraju ostao i bez trenera.

Ipak, Milioneri pored Sancha možda neće moći računati i na Marca Reusa koji je također upitan zbog povrede stopala pa bi im posao mogao biti dosta otežan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi