Jadon Sancho ide u Manchester United, već se zna i koji broj će nositi na dresu?

Odlučan da napusti Dortmund

Jadon Sancho ide u Manchester United, već se zna i koji broj će nositi na dresu?

E. Čaušević

Već neko vrijeme u engleskim medijima se špekuliše da će Jadon Sancho napustiti Borussiju Dortmund, te da će potpisati za Manchester United.

Sancho igra odlično u dresu njemačkog kluba i svojim igrama privukao je pažnju mnogih timova. No, čini se da ima želju da se vrati u Englesku, te da dokaže svoj kvalitet.

On je ponikao u Manchester Cityju, ali u ovom klubu nikada nije dobio pravu šansu. Ipak, Sancho je očito odlučio da im dokaže koliko su pogriješili i to potpisom za gradskog rivala United.

Engleski mediji pišu da United i Dortmund već neko vrijeme pregovaraju oko Sancha, a transfer bi trebao iznositi oko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, čeka se samo zvanična potvrda jer je Sancho već izabrao broj na dresu Manchester Uniteda. Evening Standard piše da će on zadužiti dres s brojem sedam za kojeg mnogi smatraju da je "uklet" nakon odlaska Cristiana Ronalda.

Međutim, očito da je Sancho spreman da dokaže suprotno, a šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo kada počne ljetni prelazni rok.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Pisali ste neki Dan da ide u liverpul samo lupate kreteni jedni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi