Jadon Sancho je odlučio

Spreman da ide dalje

Jadon Sancho je odlučio

E. Škorić

Engleski reprezentativac spreman je da se vrati u Englesku.

Sancho je već dugo na meti engleskih timova, ali je i dalje član Borussije Dortmund, međutim spreman je da napravi transfer u narednom periodu.

Manchester Untied je ranije pregovarao s Borussijom i samim igračem, no tada nije bilo izvodivo da igrač napusti Njemačku, a The Athletic tvrdi da ga je kontaktirao i Chelsea, te da ga Thomas Tuchel želi u svom timu.

Međutim, Sancho je već odlučio da, ako već napusti Borussiju, potpiše za Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako postoji velika šansa da Crveni vragovi ovog ljeta potpišu igrača kojeg odavno žele.

Dvadesetjednogodišnji Englez koji će igrati i na Evropskom prvenstvu ove je sezone upisao ukupno 38 nastupa za Milionere i dao je 16 golova uz čak 20 asistencija. Prethodno je u Engleskoj bio član Cityja gdje je i ponikao.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Biobi pravo pojacanje dobro doso Sancho
7 2
Vela82
Ako je ovo istina, prvi put nakon nekoliko godina United dovodi normalnog fudbalera, ovo sve ostalo il je mlado previse il je 30-35 god
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi