Sky Sports brutalno ismijao Jadona Sancha

"Zovite me 007"

Sky Sports brutalno ismijao Jadona Sancha

E. Škorić

Jadon Sancho je ljetos kao veliko pojačanje došao u Manchester United, ali definitivno se za sada ne isplaćuje novac koji je engleski klub platio Borussiji Dortmund.

United je engleskog superstara morao platiti čak 85 miliona eura i vjerovalo se da je to ipak pravi potez Crvenih vragova s obzirom na to kakve je partije u Njemačkoj pružao krilni napadač.

Međutim, ni sjena od tog i grača nakon što je došao u Manchester. Do sada je upisao sedam nastupa za engleskog velikana, ali nema ni gol, ni asistenciju.

To je Sky Sportsu poslužilo da se malo našali sa Sanchom, koji je dobio nadimak "007".

Na Sanchu je da se ipak što prije pokuša upisati u strijelce i da najzad počne da uveseljava navijače Uniteda koji su toliko silno željeli njegov dolazak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredni meč United igra narednog vikenda protiv Tottenhama u gostima, što će biti prilika za Jadona da najzad nešto napravi. Taj meč ujedno se smatra odlučujućim za Olea Gunnara Solskjaera nakon teškog poraza od Liverpoola (0:5) na Old Traffordu u nedjelju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Jos jedan dokaz bayernliga(bundes liga) Sancho ubijao po njemackoj,asistencije,golovi driblinzi itd i dosao u ozbiljnu ligu nestao sa lica zemlje haha.Bundesliga-liga u rangu portugalske
4 17
Sars33
Navijam za United, ali bi rado da izgube sljedecu tekmu, da promjene glupog trenera
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti