Jadranko Bogičević neće u mirovinu, ima novi klub!

Kraj karijere? Ma kakvi...

Jadranko Bogičević neće u mirovinu, ima novi klub!

Iako će u martu napuniti 37 godina, Jadranko Bogičević ne pomišlja na mirovinu, barem ne još.

Prije nekoliko dana iz Željezničara su saopštili da se s Bogičevićem neće nastaviti saradnja, a iako su mnogi vjerovali da je to ujedno i kraj njegove karijere, na kraju su se prevarili.

Narednu polusezonu Bogičević je provesti nastupajući u 1. ligi Republike Srpske, i to u dresu Slavije iz Lukavice, kojoj će s obzirom na znanje i iskustvo koje posjeduje biti od velike koristi na proljeće.

"Skoro pa sigurno ću u Slaviju. Tu ću provesti proljetni dio sezone, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Možda mi se i osladi", kroz smiješak je Bogičević kazao za SportSport.ba, dodavši kako uporedo radi i na dobijanju trenerske licence.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Bogičević je jedan od fudbalera sa najviše nastupa u dresu Željezničara od osamostaljenja BiH. U periodu od 2010. do 2013., te od 2016. do 2020. nastupio je ukupno 205 puta i upisao 12 pogodaka, a osvojio je pritom i šest trofeja sa Plavima.

Kroz karijeru je ranije još igrao za Olimpik, Modriču, Borac, Crvenu zvezdu i izraelski Ramat haSharon.

Top Komentari

Ale23
Kaze od malo oziviti karijeru pa se ponovo vraca nama, s****t ce onog japanca od 52godine.
5 1
CatAttack
Oj brata :D sretno ti Bogi
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi