Slavija upalila motore, Gutoviću stiglo još jedno pojačanje

Dogovorene četiri provjere

Slavija upalila motore, Gutoviću stiglo još jedno pojačanje

S pripremama za proljetni dio sezone u 1. ligi RS zvanično je startala i Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Prozivci koju je izvršio trener Milan Gutović odazvalo se ukupno 20 fudbalera, od čega su više-manje svi i jesenas nosili dres Slavije, a bila su prisutna i dvojica novajlija.

Uz golmana Ivana Trifkovića koji je stigao na šestomjesečnu posudbu iz Olimpika, tu je i nekadašnji omladinac Željezničara Dražen Dubakčić koji je posljednji angažman imao u Bosni iz Visokog.

"Cilj nam je naći još dva do tri pojačanja i to u ofanzivnom dijelu tima. Bilo bi dobro to riješiti do kraja sedmice kako bismo imali dovoljno vremena da se uigravamo", poručio je trener Slavije Milan Gutović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada su u pitanju odlasci, za Slaviju više neće nastupati Nikola Bjeloš koji će karijeru nastaviti u Čeliku, a ispisnicu je uzeo i Sedin Ljuca.

Slavija je, podsjećanja radi, prvi dio sezone u 1. ligi RS okončala na sedmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi