Jagodić: Bilo bi mnogo rizično sada igračima dati odmor

Ostaju trenirati zajedno

Jagodić: Bilo bi mnogo rizično sada igračima dati odmor

E. Čaušević

Premijer liga BiH se neće igrati naredne dvije sedmice kako je danas objavljeno iz Nogometnog saveza naše zemlje.

NSBiH odlučio je da prekine takmičenje u najjačem rangu bh. fudbala zbog pandemije koronavirusa. Zbog toga nećemo gledati mečeve Premijer lige u naredne dvije sedmice.

Sigurno je da će ovo dosta poremetiti planove klubova i ekipe koje su bile u zamahu u prethodnim mečevima. No, jasno je da svi moraju poštovati odluke i čekati nove odluke Saveza.

Povodom svih dešavanja kontaktirali smo i Vladu Jagodića koji je nedavno izabran za novog trenera banjalučkog Borca. Njega smo pitali da li će zbog prekida prvenstva dati možda nekoliko dana slobodno svojim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne, upravo zbog ozbiljnosti novonastale situacije mi ćemo igrače zadržati zajedno i trenirati jer smatramo da bi bilo mnogo rizično da im damo slobodne dane. Dakle, do daljnjeg ćemo uz maksimalnu dozu opreza pokušati da zadržimo sadašnje stanje ekipe, ali ćemo poštovati sva eventualna nova upustva. Saglasni smo da situacija nije nimalo jednostavna", poručio je Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Ma pusti ih Vlado nek idu kući. Liga se uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova .,kao i oni koji idu u Evropu. Finale kupa će se igrati krajem jula. Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi