Jagodić i Dudić zakopali ratne sjekire

Jagodić i Dudić zakopali ratne sjekire

A. Beganović

Šef stručnog štaba mostarskog Veleža, Feđa Dudić, danas je u Sarajevu odbranio diplomski rad i stekao je UEFA pro licencu.

Nakon višegodišnjeg školovanja, mladi bosanskohercegovački stručnjak od danas je i zvanično "vlasnik" UEFA pro licence.

Dudić je položio "desetkom", a nakon što je odbranio rad jedan od onih koji mu je čestitao je i Vlado Jagodić, koji je jedan od predavača Edukacijskog centra Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Na taj način su zakopane ratne sjekire između ova dva stručnjaka koji su imali vderbalni duel nakon meča Borca i Veleža.

Top Komentari

user1605368976
Sretno Dudiću i da Velež abd u što skorije vrjeme gledamo u Evropi.
15 2
rodjak
Duda trebo si reci Jadi Vlagodicu da je steta sto nije osto na klupi Borca bar dok ne odradi revans u Mostaru,ne zna sta je propustio ;)
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi