Jagodić: Nismo bili pravi

Borac poražen u Mostaru

Jagodić: Nismo bili pravi

Edmir Škorić

Vinko Marinović mogao je da bude zadovoljan, Vlado Jagodić svakako nije zbog trijumfa Zrinjskog nad Borcem (2:0).

“Pokušali smo doći do drugog gola. Igrali smo malo iskusnije u nastavku, diktirali smo tempo. Najbitnije je da smo pobijedili", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović, osvrnuvši se na meč s Veležom u 24. kolu.

“Idemo utakmicu po utakmicu. Za nas je svaka bitna ako želimo ostati u trci za prvo mjesto. Bit će teško, ali pripremit ćemo se dobro".

Vlado Jagodić nije mogao da bude sretan nakon današnjih 0:2 u Mostaru.

“Vidjeli ste da smo izašli da se nadigravamo. Došli smo do stopostotne prilike, nismo je iskoristili, pa smo kažnjeni golom s penala. Vadio sam stopera i zadnjeg veznog, ali nije nam išlo. Nismo bili pravi. Zrinjski je zaslužio pobjedu. Oni imaju veći roster igrača i lakše im je igrati u ovom ritmu srijeda - subota. Volio bih da smo dali gol i poveli, ali eto…", kazao je Jagodić, pa potom komentarisao meč sa Radnikom u sljedećem kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Teška utakmica protiv Radnika. Danas su izgubli, ali su čvrsta i dobra ekipa. Moramo pobijediti na svom terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.