Jagodić nakon pobjede protiv Mladosti: Znali smo šta će biti ako ne dodamo gas

Sasvim iskreno

Jagodić nakon pobjede protiv Mladosti: Znali smo šta će biti ako ne dodamo gas

E. Oštraković

Nogometaši Borca ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Oba gola u pobjedi Borca postigao je Jovo Lukić, a nakon utakmice zadovoljan je bio trener gostiju, Vlado Jagodić.

"Zadovoljan sam. Mladost je izuzetno dobro djelovala u prvom poluvremenu. Znali smo šta će biti ako ne dodamo gas i da to neće biti dovoljno da se borimo za tri boda. Odlučili smo se da napadnemo u drugom poluvremenu i dobro smo odigrali. Dali smo gol na vrijeme, a to je najbitnije u ovakvoj utakmici. Predstoji nam sedmica mira i pripreme za Slobodu. Svi igrači zaslužuju pohvale, zaista su dali sebe da dođemo do tri boda. Vraća nam se i Stojan Vranješ, pa sada imamo lagodniju situaciju nego što je djelovalo poslije Bijeljine", rekao je Vlado Jagodić.

Meleg je danas debitovao i pokazao da će biti pravo pojačanje za Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rijetko kada ističem pojedinačno igrače, ali čestitam mu na debiju. Dugo smo birali igrača koji nam nedostaje i odabrali smo dobro. Naravno on da je potpuno spreman igrao bi od prve minute. Znam šta on može uraditi i to me veseli. Sada imamo sedam dana da ga još malo pripremimo pa da njegov nastup traje možda i šesdeset minuta, ali u svakom slučaju danas je opravdao povjerenje", završio je Jagodić.

Top Komentari

snupi
Vama Gigovic najbolje dodaje gas.
8 3
Fcs
Ja odvratnog lika....
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti