Jagodić: Nemam razloga za radikalne poteze, Zvijezda zaslužuje Premijer ligu

Predstavljen na Banja Ilidži

Jagodić: Nemam razloga za radikalne poteze, Zvijezda zaslužuje Premijer ligu

S. Mlaćo

Zvijezda iz Gradačca dobila je novog šefa struke. Radi se o Vladi Jagodiću koji se nedavno razišao sa Jedinstvom iz Bihaća.

Danas je i zvaničen predstavljen na press konferenciji.

"Nisam došao zato što nešto nije dobro, nego što je kolega podnio ostakvu iz svojih razloga. Nemam razloga za radikalne poteze. Prva naredna utakmica nam treba biti polazna osnova, a da idućih pet onda odigramo rasterećenije. Starije igrače poznajem, a mlađe moram upoznati. Želimo da tim mlađim dadnemo pažnju i vjerujem da to možemo odraditi na kvalitetan način", kazao je Jagodić.

Zvijezda je trenutno deveta na tabeli.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Bavim se time, razgovaram sa svima, igračima, asistentima... Očigledno je da je Zvijezda imala jednu ili dvije loše predstave, tu prije svega mislim na poraz u Banovićima. Sami igrači su mi priznali da mogu i moraju bolje, te očekujem da i odgovore tako".

"Zvijezda zaslužuje Premijer ligu. U Gradačac sam do sada dovodio ekipe, a sada kada sam tu vidim da ima ovdje širine. Kada se stvore dobri uslovi, onda je lako praviti ekipu. Ne vidim razloga zašto ne bi bili konkurentni u Premijer ligi i ove sezone".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabid.muhic
Sretno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti