Jagodić iskren pred derbi sa Željezničarom, govorio i o ambicijama kluba

Trener Sloge iz Doboja

Jagodić iskren pred derbi sa Željezničarom, govorio i o ambicijama kluba

Esmer Oštraković

Nakon što su u prošlom kolu ostvarili ubjedljivu pobjedu na domaćem terenu protiv Sarajeva, ekipa Sloge ovog vikenda gostuje na Grbavici kod Željezničara.

Slavila je Sloga sa 3:0 protiv Željezničara u susretu koji je igran u Doboju, te je sigurno da tim iz Sarajeva želi "osvetu".

Trener tima iz Doboja, Vlado Jagodić, najavio je gostovaje na Grbavici.

"Nama je svaka utakmica ista, isto se spremamo. Imamo neki svoj stil koji ćemo probati da njegujemo. Želimo da usavršavamo to što nam dobro ide. Svaki klub cijenim, pogotovo klubove iz vrha pa tako i Željezničar.

Rasterećeni smo pred ovu utakmicu i rekao sam baš zbog toga da nam je svaka utakmica ista. Svaka nosi tri boda i može donijeti i poraz. Bilo bi dobro da ponovimo igru iz proteklih utakmica. Igrati prtoiv Širokog i Sarajeva i ne primiti gol je veliki napredak u našoj igri", kaže Jagodić.

Oglasi

Vjeruje Jagodić da njegov tim može odigrati dobru utakmicu.

"Mislim da imamo pravo da se nadamo dobroj igri na Grbavici. Hoće li to biti dovoljno za dobar rezultat ostaje da vidimo. Željini problemi koje oni imaju su njihovi problemi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Spomenuo je Jagodić i ciljeve Sloge u ovoj sezoni.

"Nemamo nekih bolesnih ambicija. Cilj je opstanak u ligi i bilo bi dobro da nastavimo novaj način igranja. Ne plašim se da možemo napraviti dobar rezultat", jasan je Jagodić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
sve derbi do derbija.
3 0
Marro
Vlado dobar si čovjek ali dobićete 5 komada od Želje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije