Novi trener Tuzlaka nakon remija na Otoci

Jagodić: Sloboda nije u nokautu

Edmir Škorić

Trener Slobode Vlado Jagodić govorio je nakon remija na Otoci protiv Olimpica (3:3).

Sloboda je gubila 3:1, ali je u zadnjih 10 minuta uspjela da se spasi poraza i da osvoji bod na debiju Jagodića, koji je na kraju svega ipak zadovoljan.

"Čestitam Olimpicu na dobroj igri i nije neistina ako kažem da smo se provukli na ovoj utakmici. Imali smo jedan drugačiji cilj. Htjeli smo da spriječimo kontre Olimpica kroz posjed lopte, ali znali smo da su opasni u prekidima. Ipak, djelovali smo loše i ne mogu da vjerujem da su igrači tako reagovali. Ipak, ovaj bod vrijedi, čestitam igračima što su uspjeli da sa minus dva dođu do boda. Došli smo da pokušamo pobijediti, ali Olimpic je u porastu forme. Previše je luksuza da dopustimo onako dva gola iz prekida. Kada se sve sabere i oduzme, ovo je možda i realan rezultat. Mi smo ipak bili u izgubljenoj varijanti. Krakter je pokazan u zadnjih 10 minuta. U svakom slučaju, moramo se okrenuti prvoj narednoj utakmici i ovo dobro analizirati", rekao je Jagodić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Slobodi su bili određeni problemi, no Sloboda nije u nokautu. Ljudi koji brine o Slobodi čine sve da sve bude dobro. No, mi nismo izgubili utakmicu, ovdje je Široki izgubio s 3:1. Neću podcjenjivati druge ekipe, ali imamo resursa da budemo bolji nego danas".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi