Jagodić preuzeo Slogu Meridian: Da, dogovorili smo upravo sada

Dobojlije imaju novog trenera

Jagodić preuzeo Slogu Meridian: Da, dogovorili smo upravo sada · Zvanično

E. Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana Zoran Ćurguz smjenjen sa mjesta trenera Sloge Meridian, sada je poznat i njegov nasljednik.

Radi se o Vladi Jagodiću koji će kao zadatak imati da Slogu ostavi u ligi ove sezone, a sigurno je da mu neće biti lako.

Jagodić je poznat kao jako iskusan trener koji je u svojoj karijeri promjenio niz klubova u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Potvrdio je to kratko Jagodić za SportSport.ba

"Dogovorili smo upravo sada. Vraćam se iz Doboja", kratko nam je rekao Jagodić.

Jako dobro je upoznat sa situacijom u fudbalu u Bosni i Hercegovini, te je upravo zato pozvan od strane čelnika Sloge.

Oglasi

Posljednji angažman je imao u crnogorskom Titogradu, a prije toga je između ostalih vodio Radnik, Borac, Jedinstvvo, Čelik, Slobodu, Zvijezdu...

Sloga je trenutno u zoni ispadanja nakon što su u četiri kola proljetnog dijela sezone osvojena samo dva boda i to u remijima protiv Slobode i Tuzla Cityja.

Nakon reprezentativne pauze Dobojlije će biti domaćini zahuktalom Veležu gdje će tražiti prvu pobjedu još od novembra kada je sa 3:2 pobijeđen Igman iz Konjica.

Tako će sa smjenama Ćurguzu i Graniću te dolaskom Pranjića čak četvrtina klubova iz Premijer lige aprilski nastavak sezone početi sa novim trenerima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je riječ o Slogi, dodatna dobra okolnost za ovaj tim trebao bi biti i odlazak iz Modriče, te igranje utakmica u Doboju, odakle Sloga i jeste.

Kako saznajemo, to bi se trebalo desiti početkom aprila, te nije isključeno da već u prvom kolu nakon reprezentativne pauze Sloga zaigra u Doboju.

Promo

Top Komentari

Invisible80
To je to, još jedan se traži
2 0
Hele
Super, sad znam ko je prvi favorit za ispadanje. Jagoda svakog koga uzme uspješno izvede iz lige ;)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi