Jagodić sretan zbog boda, Starčević žali za šansama

Treneri nakon meča

Jagodić sretan zbog boda, Starčević žali za šansama

M. Šljivak

Krupa i Sloboda su u 3. kolu Premijer lige BiH odigrali meč bez pobjednika (0:0).

Treneri ovih ekipa Vlado Jagodić i Slobodan Starčević imali su različite poglede na ovu utakmicu.

"Mislim da je ovo realan rezultat. Mi smo bili bolji u drugom poluvremenu, ali nas je koštalo loše prvo poluvrijeme. Imali smo sedam igrača do 21 godine i ovoj mojoj djeci čestitam. Ovo je veliki bod za nas. Hvala navijačima koji su došli da nas borbe. Ovdje je uvijek bilo korektno, hvala domaćinu. Ja sam  zadovoljan ovim bodom", rekao je trener Slobode Vlado Jagodić.

S druge strane Slobodan Starčević je razočaran zbog propuštenih prilika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne mogu da budem zadovoljan, jer smo imali dosta velikih šansi. Jesmo stvarali šanse, ali nismo dali golove. Postigli smo jedan gol u tri utakmice i žalim za propuštenim šansama. Igra je dobra osnova za gostovanje u Mostaru i tamo ćemo igrati pa šta nam Bog da", istakao je trener Krupe.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi