Jagodić: To što radi Željezničar je nesportski

Ljut na rivala s Grbavice

Jagodić: To što radi Željezničar je nesportski

Edmir Škorić

Nogometaši Želje i Slobode sutra igraju derbi 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na današnjoj press konferenciji trener Slobode Vlado Jagodić govorio je o "nesportskom potezu FK Željezničar", očito izrevoltiran pričama o prelasku pojedinih igrača Slobode na Grbavicu.

“Nabrajati naše igrače koji navodno prelaze u Željezničar samo dan pred utakmicu je za mene nesportsko ponašanje. To im nije trebalo. Jeste li ikada čuli od mene da sam ja rekao da ćemo uzeti nekog igrača Željezničara, Sarajeva, Zrinjskog ili Širokog? Mislim da nije uredu pred utakmicu stvarati psihološki pritisak na igrače. Ja se sada moram baviti time umjesto drugim stvarima. To je stvar njihove politike, a ja se nadam samo da će zeleni teren biti jedini mjerilo ko je bolji u ovom trenutku”, rekao je Jagodić na današnjoj presici.

Trenutno se špekuliše da bi Mladen Veselinović trebao da pojača redove Željezničara, a na koje je igrače konkretno mislio Jagodić, nama nije poznato. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi