12

Komentari (12)

EdwinPol
E cuj, Ja vam to garantujem hahahah
rodjak
Ziza neka te jos malo
tcity055
Vlado cijelo drugo poluvrijeme valjanje i zadrzavanje. Svaka cast malom Ziljki izrasta u pravog igraca.
user1582376900
Desava se da Zrinjski nema zute banke. Duguju svim igracima. Duguju 5-6 plata. Eto to se desava
Dobro si informiran čim pričaš o platama.U Zrinjskom su na Hrvatskom plaće da te podsjetim a ne plate na tom vašem kao i nacija izmišljenom 1995.Srbobošnjačkom.I sad mislite da propalina Aluminijski financira Zrinjski.Šta se god desi uvijek ćemo imati više para od vas i ostale fukare u BiH.Vidi se po titulama,mališani iz slobodarskog Mostara i Podveležja!Do sada ste uvijek jednom u 10.godina bili ispred nas.Ali na početku prvenstva.A na kraju nikad.Tako će zauvijek i ostati mališani iz Mostarskog predgrađa!Uživajte čobani u pogledu sa vaše Arene na autohtone stanovnike oko nje.Zvane ovce,koze,krave i sl.čudesa.I u zvukovima koje ispuštaju...
mostarac
Sta sve napisa navijac umjetne izdrkotine iz Medjunozja...A usha u Uzarice uz Zovnicu odakle su vam se cace skotrlljale do naseg lijepog Mostara !!! Da se hoce ona Gretina kletva desit pa da pukne brana u Salakovcu svi bi se skutorcici podusili ta niko ne zna plivat i da vas odnese do lijepe vase !!!
Podveležac moji 200.godina žive u Mostaru.Do sedamdesetih su živjeli u Jusovini ako znaš gdje je to?Nećeš reći da ste vi Poturice starosjeditelji Mostara?Moji su pretci bili starosjeditelji u čitavoj BiH koja je bila Katolička većina a ne samo u Mostaru.Vas i nije bilo do Turaka.S njima ste kao njihov isprdak šljegli,zato vam i počinje povijest s Turcima.A što se tiče Žovnice teško da ću ja preko nje.Prije ćeš ti prema Bosporu kao muslimanska manjina u Europi i to dok se i on ne vrati Kršćanstvu ko što je i bio.Opstali ste ovdje zahvaljujući Zapadu a zna se kako se danas preokrenula javnost tamo i kakvo ima mišljenje o vama muslićima.A vi niste ni svjesni da ste i na istok i na zapad stotine kilometara u obruču Križa.Koliko vam ima do prve vaše većinske zemlje?To više nije ni Albanija gdje je danas rekristijanizacijom 20% više Kršćana nego vas.Šta kaže Habiba na to?Ili ti ga Greta.I jeste po kulturi privatili taj ciganluk.
user1582366860
Uz dužno poštovanje, ozbiljan sportski portal i portal sa renomeom kao što je vaš, morao bi u 2020. godini imati bolji ton sa konferencija za medije. Ipak smo u 2020. godini, pa danas ni mikrofoni niti diktafoni nisu skupi. Shvatite ovo kao dobronamjernu kritiku. Pozdrav.
stole
Hhahaha sibe keru vazda pricas da igras napadacki a uvijek slozis bunkercinu ubleho
E.Car
Dva klovna, ne zna se koji je veći!!!!
velaMo
Ha ha ofanzivom i to 3u1ha ha
RocknRolla
Desava se Mladen ”kakvu cu sljedeci blamazu izjaviti” Zizovic.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.