Jagodić zadovoljan zbog pobjede i iznenađen zbog HŠK Zrinjski: Ne znam šta se dešava tamo...

Trener FK Borac

Jagodić zadovoljan zbog pobjede i iznenađen zbog HŠK Zrinjski: Ne znam šta se dešava tamo...

M. Šljivak

Borac je danas sa 1:0 savladao Zrinjski u Banjaluci.

Tako je tim Vlade Jagodića stigao do trećeg trijumfa ove sezone, a pobjedom je zadovoljan trener domaćeg tima.

"Pobjeda je zaslužena, ja vam to garantujem. Moji igrači zaslužuju sve pohvale od onih koji su igrali do onih na tribinama", počeo je izlaganje Jagodić i nastavio je:

"Zrinjski me iznenađuje. Nešto se čudno dešava tamo, ali to je njihov problem. Mi smo danas uspjeli ono što nam je bio cilj - osvojiti tri boda. Da li je bilo opstrukcijom ili ofanzivom? Ja mislim ofanzivom. Ušli smo onako kako treba Borac ovdje da uđe, imali smo dvije još dobre šanse, pa ne mogu prihvatiti da smo branili rezultat. Rješenje je bilo dati brz gol, sve što smo zamislili uradili smo. Bilo je bitno pobijediti večeras", istakao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac u narednom kolu gostuje u Širokom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582366860
Uz dužno poštovanje, ozbiljan sportski portal i portal sa renomeom kao što je vaš, morao bi u 2020. godini imati bolji ton sa konferencija za medije. Ipak smo u 2020. godini, pa danas ni mikrofoni niti diktafoni nisu skupi. Shvatite ovo kao dobronamjernu kritiku. Pozdrav.
13 0
E.Car
Dva klovna, ne zna se koji je veći!!!!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi