Jagodić: Želim s Borcem osvojiti Kup BIH

Jagodić: Želim s Borcem osvojiti Kup BIH

Edmir Škorić

Novi – stari trener Borca Vlado Jagodić jedan je od najtrofejnijih trenera koji su u novijoj istoriji sjedili na klupi ovog banjolučkog sastava.

Sa Borcem je Jagodić prije četiri godine osvojio titulu prvaka, a i danas se rado sjeća te sezone.

"Bila je to sjajana generacija fudbalera koji su odlično selektirani. Jednostvano dominirali smo tokom cjele sezone i na kraju smo superiorno na Grbavici potvrdili naslov prvaka", rekao je Jagodić.

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije ne krije da i ove sezone želi trofej.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Neću da krijem, sa Borcem želim da osvojim Kup BiH. Smatram da to ova ekipa može da uradi, prije svega jer ima kvalitet,ali i motiv da na Gradski stadion donese još koji pehar. Eliminacijom Sarajeva ovaj tim je pokazao da ima velike domete", dodao je Jagodić i nastavio:

"Mi u Premijer ligi možemo da sezonu završimo među pet prvoplasiranih momčadi", smatra Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.